elevatedwitness (1)

Waarom traditionele coffeeshopverkopen perfect zijn voor het starten van een koffiebedrijf

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

 

Door de populariteit van coffeeshops proberen veel ondernemers hun eigen coffeeshops te openen. Momenteel kunt u kiezen tussen het gebruik van een franchise van een bestaand merk of het lanceren van uw eigen merk. Maar het allerbelangrijkste is het kiezen van een locatie, en de beste manier om dat te doen is een bestaande coffeeshop te vinden die zal verkopen. In dit artikel zullen we bekijken waarom dit een ideale strategie is.

Eerst moet u bedenken waarom uw oude winkel is mislukt. Meestal komt dat omdat ze probeerden hun eigen merk op te bouwen en faalden met een paar kritieke fouten. Vaak is het budget niet toereikend of wordt het budget niet op de juiste manier gebruikt. Maar ze hebben waarschijnlijk een aantal andere keuzes goed gemaakt. Bekijk coffeeshop in de buurt locaties te koop. Zijn er nog andere plaatsen in de buurt? Wat is het merk? De aanwezigheid van andere winkels geeft aan dat er een koffiemarkt is. Als een ander merk uw belangrijkste merk is, zou u moeten overwegen om uw eigen franchise te openen in plaats van te concurreren met minder bekende merken. Dit kan een vergissing zijn van vorige bewoners.

Ten tweede is een ander groot voordeel dat coffeeshops die te koop zijn meestal al gevuld zijn met ingrediënten die geschikt zijn voor het runnen van een eigen bedrijf. Dit kan u veel geld besparen, want misschien heeft u al een set tafels en stoelen, toonbanken, gevulde kasten, rekken, enz. Misschien heeft u al een kassasysteem of een koffiezetapparaat! Het enige dat u hoeft te doen om uw winkel klaar te maken, is de merkkleuren schilderen, koffie inslaan en de voordeur openen!

Commerciële coffeeshops zijn ook een geweldige plek om een nieuwe winkel te openen, omdat klanten al weten dat ze daar koffie kunnen kopen. Waarom zou u de moeite nemen om een nieuwe locatie op te zetten en kostbaar geld uit te geven aan locatiereclame als u er een kunt uitkiezen waar al mensen een drankje gaan halen? Een veel grotere stap kan vallen omdat mensen die nog nooit van uw bedrijf of merk hebben gehoord, in een gebied op zoek zijn naar koffie. Dit kan uw winst in sommige gevallen verdubbelen!

Tot slot, hoe pas je dit toe in de praktijk? U moet beginnen met het onderzoeken van uw regio of potentiële markt. Zijn er nog andere winkels in de buurt? Gaan er veel mensen? waarom gaan ze daar heen? Hier kunt u potentiële gebieden selecteren waarop uw bedrijf kan worden gebaseerd. Zoek vervolgens een coffeeshop om aan te verkopen. U kunt dit op verschillende manieren doen. U kunt het beste contact opnemen met de landeigenaar, de beheerder van het winkelcentrum of het verhuurbedrijf. Sommige mensen raken zelfs bevriend met andere ondernemers die bestaande winkels bezitten, zodat ze naar binnen kunnen gaan en het gebouw kunnen overnemen als ze willen verkopen.

Last Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *